Web design pentru clinici moderne de oftalmologie

Am dezvoltat un proces etapizat și eficient, deoarece înțelegem importanța timpului tău și necesitățile specifice unei clinici de oftalmologie. Ne angajăm să facem procesul ușor pentru medici și personal, de la colectarea informațiilor până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Clinici oftalmologie

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Crește încrederea pacienților în clinica ta de oftalmologie

Atunci când vizitează website-ul tău, pacienții moderni își vor forma rapid o imagine pozitivă despre calitatea serviciilor de sănătate pe care le oferi. Vor descoperi valorile și principiile în care crezi și vor găsi informații clare despre practica și serviciile tale de oftalmologie. Încrederea în serviciile tale va crește, iar pacienții vor veni la clinica ta cu întrebări și programări sau te vor recomanda celor dragi.

Demo Website Clinica Ortopedie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru orice clinică modernă de oftalmologie

Recunoaștere

Oferi pacienților moderni o modalitate ușoară, transparentă și profesionistă prin care să-ți cunoască mai bine clinica împreună cu echipa ta de oftalmologi. Website-ul modern de la Sanostory îi va ajuta să decidă rapid că au nevoie de serviciile clinicii tale.

Organizare

Economisești timp și câștigi respectul pacienților atunci când informațiile despre serviciile medicale ale clinicii tale sunt clare și bine structurate pe website. În același timp, vei ține și o evidență de nota 10 cu ajutorul platformei de programări Sanostory asociată website-ului.

Creștere

Un număr din ce în ce mai mare de pacienți moderni te vor găsi online și vor căpăta încredere să se programeze pentru a beneficia de serviciile tale de oftalmologie.

Control

Primești automat rapoarte inteligente în fiecare lună sau mai des, ca să poți lua decizii calculate, pe baza faptelor și a datelor concrete din clinica ta. Descoperă cât de rapid și plăcut vei vizualiza aceste rapoarte, astfel încât să nu lași nimic important la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Programări inteligente, disponibile online 24/7

Pacienții moderni vor descoperi că le este simplu și comod să se programeze la clinica ta de oftalmologie. Iar sistemul inteligent prin care gestionezi rapid anulările, reprogramările și întârzierile economisește timp pentru toată lumea și previne sute de frustrări în fiecare lună. Totodată, rapoartele inteligente îți trimit periodic recomandări pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

Demo CRM Medic de familie

Mereu am avut probleme cu vederea, dar de când am găsit clinica aceasta de oftalmologie, lucrurile s-au îmbunătățit mult. Am fost impresionat de cât de profesionist și bine organizat era website-ul, și mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie pentru a mă simți încrezător în a-mi alege medicul. Experiența a fost excelentă de la început până la sfârșit.

Mariana, 28 ani
Mariana, 28 ani
Timișoara

Am căutat un oftalmolog pentru fiul meu și am fost încântată să găsesc un website atât de modern și ușor de folosit. Sistemul de programări online a fost extrem de practic, iar întregul proces a fost o experiență plăcută. Acum, toată familia mea merge la aceeași clinică de oftalmologie, și suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite.

Ioana, 40 ani
Ioana, 40 ani
Brașov

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.