Crează o experiență pozitivă pentru pacienții tăi

Creând o experiență pozitivă pentru pacienți, vei menține o reputație solidă și vei atrage noi pacienți în cabinetul tău. Investind într-un website modern și strategii de marketing digital, îți îmbunătățești comunicarea cu pacienții, oferi acces facil la informații și programări, asigurându-te că se simt apreciați și îngrijiți pe parcursul întregului lor tratament medical.

Website Clinica Medicala

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Clinici performante și pacienți fericiți: obiectivele noastre principale

Sprijinim medicii și clinicile medicale din România cu soluții dedicate (web design modern și soluții inteligente pentru programări online și evidența pacienților). Suntem alături de tine pe termen lung ca să ai pacienți mai mulți, mai fericiți și să nu mai pierzi timp cu gestionarea programărilor.

La Sanostory ne concentrăm pe furnizarea de soluții digitale moderne și ușor de folosit. Soluțiile dezvoltate de noi permit clinicilor și cabinetelor medicale să se dezvolte predictibil, inclusiv să-și extindă mai ușor echipa cu medici și personal administrativ. Vizitatorii website-ului tău personalizat se vor simți tratați cu respect și înțeleși. Ajută-i să se simtă pe mâini bune de la primul click cu soluțiile digitale de la Sanostory și transformă-i în pacienți fericiți mai ușor ca oricând.

Pacienti fericiti
Pacienti fericiti
Pacienti fericiti

Platformă de administrare care atrage programări non-stop

Platforma de administrare a clinicilor este dezvoltată de Sanostory cu ultimele tehnologii și oferă o interfață intuitivă ca să poți gestiona eficient orice clinică sau cabinet medical. Sistemul de programări online al platformei este conceput inteligent, ca să atragă pentru clinica ta chiar și cu 200% mai mulți pacienți imediat dupâ implementare.

Gestionarea programărilor
Platforma Sanostory îți permite să gestionezi în mod eficient programările și reprogramările, să eviți suprapunerile și să optimizezi timpul petrecut în clinică atât pentru pacienți cât și pentru medici și întregul personal administrativ al clinicii. Confirmările și reminderele ajută pacienții să ajungă la timp și pot previni frustrările acestora.
Istoricul pacienților
Accesează și actualizează ușor istoricul medical al pacienților, inclusiv diagnostic, tratament și rezultatele analizelor. Platforma asigură o evidență clară și centralizată a tuturor informațiilor legate de pacienți, facilitând comunicarea dintre personalul medical și colaborarea în cazul tratamentelor complexe.
Rapoarte și analize
Platforma oferă funcționalități avansate de generare a rapoartelor și analiza a datelor. Aceasta îți permite să monitorizezi performanța cabinetului, să identifici tendințele și să îți optimizezi strategiile de marketing și creștere. Cu ajutorul acestor instrumente, vei putea să iei decizii informate și să îți îmbunătățești afacerea în mod continuu.
Sanostory CRM Screenshot

Începe transformarea cabinetului sau a
clincii tale medicale chiar acum!

Nu mai aștepta! Descoperă cum soluțiile noastre pot îmbunătăți prezența online a cabinetului tău medical și pot atrage mai mulți pacienți. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe!

Logo Stefarimed

"Cu ajutorul echipei dedicate care a lucrat la stefarimed.ro, am reușit să îmbunătățim comunicarea cu pacienții și să le oferim o experiență online eficientă și plăcută. Expertiza lor în crearea de site-uri medicale a fost esențială pentru a dezvolta un website adaptat nevoilor clinicii noastre. Îi recomand pe acești profesioniști pentru orice medic sau clinică medicală care dorește să-și crească vizibilitatea și să își îmbunătățească serviciile online."

Adrian Gavanescu
Dr. Adrian Găvănescu
stefarimed.ro
drcolin.ro

"Colaborarea cu echipa de profesioniști care mi-au creat site-ul a fost excelentă. Calitatea serviciilor și atenția la detalii m-au impresionat. Acum, datorită drcolin.ro, pacienții pot accesa informații utile și pot programa consultații într-un mod simplu și eficient. Recomand cu încredere această echipă pentru realizarea unui website medical de succes."

Colin Teleianu
Dr. Colin Teleianu
drcolin.ro

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.