Web design specializat pentru doctori chirurgi

Pentru că înțelegem foarte bine nevoile unui doctor chirurg, am dezvoltat un proces de lucru uman și predictibil. Garantăm că totul va fi ușor pentru tine, de la colectarea informațiilor și până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Doctori chirurgi

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Devii prima sursă de încredere pentru mai mulți pacienți

Pacienții moderni iși vor face rapid o imagine pozitivă despre tine în timp ce-ți vizitează website-ul. Vor găsi informații relevante despre aria ta de specializare, serviciile tale, experiența ta profesională, educația și formarea ta, etc. Vor prinde încredere să-ți solicite întrebări, programări sau te vor recomanda pentru serviciile tale de chirurgie cu ajutorul formularelor inteligente.

Demo Website Doctor Chirurg
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru chirurgi moderni

Recunoaștere

Oferă pacienților moderni o modalitate ușoară și transparentă prin care să te cunoască mai bine, atât ca profesionist cât și ca om. Website-ul de la Sanostory îi va ajuta să decidă mai repede că tu ești chirurgul modern de care au nevoie.

Organizare

Câștigi timp și respect de la pacienții tăi atunci când informațiile despre serviciile tale sunt clare și bine structurate pe website. Platforma de programări asociată website-ului te ajută să ții o evidență fără precedent.

Creștere

Din ce în ce mai mulți pacienți moderni te vor găsi online și vor căpăta încredere să-și facă o programare pentru a beneficia de intervențiile tale chirurgicale.

Control

Primești automat rapoarte inteligente, menite să te ajute lună de lună sa iei decizii calculate, pe baza datelor și a faptelor concrete. Le vei vizualiza rapid și într-un mod plăcut, astfel încât să nu lași nimic la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Programări online inteligente, disponibile 24/7

Pacienții tăi vor descoperi căt de simplu și rapid se pot programa online. Vor înțelege că este în avantajul tuturor ca informațiile să ajungă la tine electronic pentru că rămân stocate în siguranță și le poți accesa imediat după ce ieși din sala de operații. Totodată, gestionarea inteligentă a anulărilor și întârzierilor salvează timp și previne frustrări.

Demo CRM Doctor

Mi-am dat seama în câteva minute de pe site că voi merge pe mâna Domnului Dr. Stoica, iar cele două remindere ale programării online m-au ajutat să ajung la cabinet fără întârzieri.

Ioana, 29 ani
Ioana, 29 ani
București

Voiam să mă asigur că voi alege un chirurg modern, cu experiență de lucru atât în România cât și în țări mai avasate din punct de vedere medical.

Petre, 35 ani
Petre, 35 ani
Brașov

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.