Web design pentru clinici moderne de dermatologie și medici dermatologi

Lucrăm etapizat, într-un mod predictibil și uman pentru că înțelegem nevoile dintr-o clinică privată de dermatologie. Timpul tău este important și garantăm că fiecărui medic dermatolog și dermatovenerolog îi va fi ușor să lucreze cu noi, de la colectarea informațiilor și până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Medici ortopezi

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Din ce în ce mai mulți pacienți interesați de sănătatea pielii apelează la clinica ta de dermatologie

În timp ce-ți vizitează website-ul, pacienții moderni își vor face rapid o imagine pozitivă despre tine, indiferent că ai o clinică de dermatovenerologie sau un cabinet de dermatologie. Vor descoperi principiile și valorile în care crezi și vor afla informații clare despre practica și serviciile tale. Îți vor adresa întrebări concrete, se vor programa pentru o consultație dermatologică sau te vor recomanda familiei și celor dragi pentru competențele tale de medic dermatolog.

Demo Website Clinica Dermatologie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru clinici moderne de dermatologie și dermatovenerologie

Recunoaștere

Oferi pacienților moderni o modalitate ușoară, transparentă și profesionistă prin care să-ți cunoască mai bine clinica și echipa ta de medici dermatologi. Website-ul modern de la Sanostory îi va ajuta să decidă rapid că au nevoie de serviciile clinicii tale.

Organizare

Câștigi timp și respect de la pacienții tăi atunci când informațiile despre serviciile medicale ale clinicii tale de dermatologie sunt clare și bine structurate pe website. De asemenea, vei putea ține ușor o evidență de nota 10 cu ajutorul platformei de programări Sanostory asociată website-ului.

Creștere

Un număr din ce în ce mai mare de pacienți moderni te vor găsi online și vor prinde încredere să se programeze la clinica ta pentru a beneficia de consultațiile tale dermatologice, precum și de celelalte investigații din paleta ta de servicii dedicate sănătății pielii.

Control

Lună de lună sau chiar mai des, vei primi rapoarte inteligente în mod automat, ca să poți lua decizii calculate (bazate pe fapte și date concrete) pentru clinica ta de dermatologie. Vei vizualiza rapoartele într-un mod plăcut și rapid, astfel încât să nu lași la voia întâmplării nicio decizie importantă.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Sistem inteligent de programări, disponibil online fără întreruperi

Pacienții moderni vor descoperi cât de simplu și comod le este să se programeze online la clinica ta de dermatologie. Previi sute de frustrări în fiecare lună și câștigi timp cu ajutorul sistemului inteligent prin care gestionezi rapid întârzierile, anulările și reprogramările. Totodată, rapoartele inteligente îți trimit recomandări pentru îmbunătățirea satisfacției pacienților.

Demo CRM Medic de familie

Mi-am rupt o aluniță de pe spate fără să vreau și m-am panicat pentru că citisem tot felul de articole de-a lungul timpului. Am vrut să-mi fac rapid o dermatoscopie, la o clinică de încredere, cu aparatură nouă și medici căt mai empatici. Și în mai puțin de jumătate de oră m-am liniștit pentru că am găsit online ceea ce-mi doream. Ba chiar am aflat de pe site-ul clinicii că unul dintre medici este pasionat de fashion, ca și mine.

Raluca, 25 ani
Raluca, 25 ani
București

Am avut nevoie de curând să fac o reprogramare la dermatologie pentru că intervenise o urgență la birou și am simțit pe pielea mea avantajele sistemului inteligent de programări online pe care clinica m-a sfătuit să-l folosesc din prima. M-am bucurat mult că am rezolvat totul așa elegant, cu 3 simple apăsări de buton de pe telefon, fără bătăi de cap și fără să consum inutil timpul vreunei asistente. Când se întâmplă și astfel de experiențe normale încep să simt că trăiesc într-o țară mai modernă decât credeam.

Alex, 31 ani
Alex, 31 ani
Giurgiu

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.