Web design pentru clinici moderne de cardiologie și medici cardiologi

Lucrăm etapizat, într-un mod uman și predictibil pentru că înțelegem cât de important este timpul tău precum și nevoile dintr-o clinică privată de cardiologie. Garantăm că fiecarui medic cardiolog îi va fi ușor să facă echipă cu noi, de la strângerea informațiilor, urmărirea progresului și până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Medici cardiologi

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Din ce în ce mai mulți pacienți capătă încredere în clinica ta de cardiologie

Pacienții moderni care-ți vizitează website-ul iși vor face o imagine foarte bună despre tine ca prestator de servicii de sănătate, fie că ai o clinică de cardiologie sau un cabinet medical individual de cardiologie. Vor afla care sunt principiile și valorile în care crezi precum și informații clare despre practica și serviciile tale. Vor prinde încredere să se programeze la clinica ta sau te vor recomanda celor dragi pentru competențele tale de medic cardiolog.

Demo Website Clinica Cardiologie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru orice clinică modernă de cardiologie

Recunoaștere

Oferi pacienților moderni o modalitate ușoară, transparentă și profesionistă prin care să-ți cunoască mai bine clinica și echipa ta de medici cardiologi. Website-ul modern de la Sanostory îi va ajuta să decidă rapid că au nevoie de serviciile clinicii tale.

Organizare

Câștigi timp și respect de la pacienții tăi atunci când informațiile despre serviciile medicale ale clinicii tale sunt clare și bine structurate pe website. În același timp vei ține și o evidență de nota 10 cu ajutorul platformei de programări Sanostory asociată website-ului.

Creștere

Un număr din ce în ce mai mare de pacienți moderni te vor găsi online și vor căpăta încredere să se programeze pentru a beneficia de consultațiile tale de cardiologie precum și celelalte investigații cardiologice din paleta ta de servicii.

Control

Primești automat rapoarte inteligente în fiecare lună sau mai des, ca să poți lua decizii calculate, pe baza faptelor și a datelor concrete din clinica ta de cardiologie. Descoperă cât de rapid și plăcut vei vizualiza aceste rapoarte, astfel încât să nu lași nimic important la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Sistem inteligent de programări, disponibil non-stop

Pacienții moderni vor descoperi cât de simplu și comod le este să se programeze online la clinica ta de cardiologie. Câștigi timp și previi sute de frustrări în fiecare lună cu ajutorul sistemului inteligent prin care gestionezi rapid anulările, reprogramările și întârzierile. Iar rapoartele inteligente îți trimit recomandări pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

Demo CRM Medic de familie

Aveam nevoie rapid de o ecografie cardiacă făcută cu simț de răspundere. Am realizat că am găsit o clinică serioasă din momentul în care am primit confirmarea programării online. Doamna doctor cardiolog s-a ridicat la nivelul de profesionalism pe care mi l-a insuflat websiteul clinicii incă de la bun început.

Violeta, 53 ani
Violeta, 53 ani
București

Când ai probleme cardiace și toți medicii cunoscuți sunt în vacanță, ai nevoie să te asiguri că ajungi repede pe mâini bune. Am pățit asta recent și m-am lăsat ghidată de impresiile lăsate de website-urile clinicilor descoperite online. Și este adevărat că medicii care au multă grijă de pacienți vor acorda atenție și prezenței online fiindcă sunt obișnuiți să nu lase nimic important la voia întâmplării.

Adrian, 49 ani
Adrian, 49 ani
Craiova

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.