Web design pentru clinici moderne de ortopedie și recuperare medicală

Am creat un mod de lucru etapizat și predictibil pentru că înțelegem cât de important este timpul tău precum și nevoile dintr-o clinică de ortopedie și recuperare medicală. Garantăm că fiecarui medic sau terapeut îi va fi ușor, de la strângerea informațiilor și până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Medici ortopezi

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Din ce în ce mai mulți pacienți prind încredere în clinica ta de ortopedie și recuperare medicală

În timp ce-ți vizitează website-ul, pacienții moderni iși vor face rapid o imagine pozitivă despre tine ca prestator de servicii de sănătate, indiferent că ai o clinică de ortopedie și traumatologie sau o clinică de kinetoterapie / fizioterapie. Vor descoperi principiile și valorile în care crezi și vor afla informații clare despre practica și serviciile tale. Vor prinde încredere și vor veni către clinica ta cu întrebări, programări sau te vor recomanda celor dragi pentru serviciile tale de recuperare medicală.

Demo Website Clinica Ortopedie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru orice clinică modernă de ortopedie și recuperare medicală

Recunoaștere

Oferi pacienților moderni o modalitate ușoară, transparentă și profesionistă prin care să-ți cunoască mai bine clinica împreună cu echipa ta de medici și terapeuți. Website-ul modern de la Sanostory îi va ajuta să decidă rapid că au nevoie de serviciile clinicii tale.

Organizare

Câștigi timp și respect de la pacienții tăi atunci când informațiile despre serviciile medicale ale clinicii tale sunt clare și bine structurate pe website. În același timp vei ține și o evidență de nota 10 cu ajutorul platformei de programări Sanostory asociată website-ului.

Creștere

Un număr din ce în ce mai mare de pacienți moderni te vor găsi online și vor căpăta încredere să se programeze pentru a beneficia de serviciile tale de ortopedie și recuperare medicală.

Control

Primești automat rapoarte inteligente în fiecare lună sau mai des, ca să poți lua decizii calculate, pe baza faptelor și a datelor concrete din clinica ta. Descoperă cât de rapid și plăcut vei vizualiza aceste rapoarte, astfel încât să nu lași nimic important la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Programări inteligente, disponibile online 24/7

Pacienții moderni vor descoperi că le este simplu și comod să se programeze la clinica ta de recuperare medicală. Iar sistemul inteligent prin care gestionezi rapid anulările, reprogramările și întârzierile salvează timp tuturor și previne sute de frustrări în fiecare lună. Totodată, rapoartele inteligente îți trimit periodic recomandări pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

Demo CRM Medic de familie

Merg pe munte de la 15 ani, dar în ultimul timp genunchii au început să doară și nu m-am mai putut bucura pe deplin de drumeții. După ultima coborăre de pe Ciucaș, am simțit o durere cumplită în genunchiul stâng și am decis pe loc să fac o programare chiar dacă era weekend și nu cunoșteam medici de specialitate. Am găsit de pe telefon website-ul unui ortoped modern care mi-a câștigat încrederea în mai puțin de 10 minute. Impresia bună lăsată de website s-a dovedit și în realitate la cabinet.

Victor, 43 ani
Victor, 43 ani
București

Sunt recunoscătoare că am găsit un medic ortoped care îmi respectă timpul și are un sistem de programări așa modern. Cănd ai probleme lombare ca ale mele, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să stai să aștepti pe holul clinicii neștiind ce urmează să se întâmple. Este minunat când medicii folosesc tehnologia astfel încât noi, pacienții, să aflăm despre întârzieri din timp și într-un mod elegant.

Delia, 33 ani
Delia, 33 ani
Câmpina

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.