Web design pentru clinici de stomatologie

Am conceput un sistem etapizat și eficient, având în vedere valoarea timpului tău și cerințele specifice ale cabinetelor de stomatologie. Ne dedicăm să asigurăm fiecărui profesionist o experiență fluidă, de la colectarea informațiilor până la lansarea website-ului într-un termen de maximum 5 săptămâni.

Clinici oftalmologie

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Atrage mai mulți pacienți și crește încrederea în cabinetul tău stomatologic

Odată ce vizitează website-ul tău, pacienții vor forma rapid o impresie favorabilă despre tine și serviciile stomatologice oferite. Vor afla despre valorile și principiile pe care le promovezi și vor obține informații clare despre serviciile prestate. Astfel, vor căpăta încredere, vor solicita programări și îți vor recomanda cabinetul tău stomatologic prietenilor și familiei.

Demo Website Clinica Ortopedie
CE PRIMEȘTI

Un website profesionist pentru orice cabinet de stomatologie modern

Vizibilitate

Oferi pacienților o modalitate accesibilă, transparentă și profesionistă de a cunoaște cabinetul tău stomatologic și echipa de specialiști. Website-ul creat de Sanostory le va facilita luarea deciziei de a apela la serviciile cabinetului tău.

Structură

Câștigi aprecierea pacienților atunci când informațiile despre serviciile stomatologice sunt clare și bine organizate pe website. În plus, vei putea gestiona eficient programările cu ajutorul platformei Sanostory, asociată website-ului tău.

Expansiune

Un număr tot mai mare de pacienți te vor găsi online și vor căpăta încredere să se programeze pentru a beneficia de serviciile stomatologice oferite de cabinetul tău.

Monitorizare

Primești rapoarte automate lunar sau chiar mai des, pentru a lua decizii fundamentate pe date concrete și fapte legate de activitatea cabinetului tău stomatologic. Descoperă cât de rapid și plăcut vei analiza aceste rapoarte, evitând astfel să lași aspecte importante la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Programări accesibile online 24/7

Pacienții vor aprecia simplitatea și comoditatea programărilor online la cabinetul tău stomatologic. Sistemul inteligent de gestionare a anulărilor, reprogramărilor și întârzierilor economisește timp pentru toată lumea și previne frustrări. Rapoartele inteligente îți oferă periodic sugestii pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

“Am fost încântată când am găsit un cabinet stomatologic care îmi respectă timpul și folosește un sistem de programări atât de modern. Este minunat când medicii adoptă tehnologia astfel încât noi, pacienții, să fim informați din timp despre întârzieri sau modificări într-un mod elegant”

Doctor Testimonial
Elena, 37 ani
Demo CRM Medic de familie

Am avut dureri de dinți și am decis să caut un medic stomatolog online. Am găsit website-ul unui cabinet modern, care mi-a inspirat încredere în doar câteva minute. Impresia pozitivă creată de website s-a confirmat și în timpul vizitei la cabinet.

Andrei, 29 ani
Andrei, 29 ani
Timișoara

Am fost încântată când am găsit un cabinet stomatologic care îmi respectă timpul și folosește un sistem de programări atât de modern. Când te confrunți cu probleme dentare, ultimul lucru pe care îl vrei este să stai în sala de așteptare, nesigură cu privire la următorii pași. Este minunat când medicii adoptă tehnologia astfel încât noi, pacienții, să fim informați din timp despre întârzieri sau modificări într-un mod elegant.

Elena, 37 ani
Elena, 37 ani
Sibiu

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.