Web design pentru cabinete moderne de psihologie și psihiatrie

Am elaborat o metodologie structurată și previzibilă, conștienți de valoarea timpului tău și a cerințelor distincte ale cabinetelor de psihologie și psihiatrie. Ne angajăm să oferim fiecărui specialist un demers facil, de la adunarea datelor până la punerea în funcțiune a website-ului în cel mult 5 săptămâni.

Cabinet psihologie si psihiatrie

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Pacienții câștigă încredere în cabinetul tău de psihologie și psihiatrie

Vizitând website-ul tău, pacienții vor percepe rapid calitatea serviciilor pe care le oferi în domeniul sănătății mintale, fie că ai un cabinet de psihologie sau de psihiatrie. Ei vor înțelege principiile și valorile tale și vor găsi informații clare despre practica și serviciile oferite. Vor câștiga încredere și vor apela la cabinetul tău pentru întrebări, programări sau te vor recomanda celor dragi pentru serviciile tale de sănătate mintală.

Demo Website Clinica Ortopedie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru orice cabinet modern de psihologie și psihiatrie

Recunoaștere

Oferi pacienților o modalitate ușoară, transparentă și profesionistă de a cunoaște cabinetul tău și echipa de specialiști în sănătate mintală. Website-ul modern oferit de Sanostory îi va determina să decidă rapid că au nevoie de serviciile cabinetului tău.

Organizare

Economisești timp și obții respectul pacienților atunci când informațiile despre serviciile oferite sunt clare și bine structurate pe website. În același timp, vei menține o evidență excelentă cu ajutorul platformei de programări Sanostory, integrată în website.

Creștere

Un număr în creștere de pacienți te vor găsi online și vor căpăta încredere să se programeze pentru a beneficia de serviciile tale de psihologie și psihiatrie.

Control

Primești rapoarte inteligente automat în fiecare lună sau chiar mai des, pentru a putea lua decizii informate, bazate pe fapte și date concrete din cabinetul tău. Vezi cât de rapid și plăcut poți analiza aceste rapoarte, astfel încât să nu lași nimic important la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Programări inteligente, disponibile online 24/7

Pacienții vor aprecia simplitatea și comoditatea de a se programa la cabinetul tău de sănătate mintală. Sistemul inteligent te ajută să gestionezi eficient anulările, reprogramările și întârzierile, economisind timp și evitând frustrările. În același timp, rapoartele inteligente îți oferă recomandări periodice pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

Demo CRM Medic de familie

Am trecut printr-o perioadă dificilă în viața mea și am simțit nevoia să apelez la un psiholog. Căutând pe internet, am dat peste un website profesionist care mi-a oferit încrederea de care aveam nevoie pentru a face primul pas. Experiența pozitivă de pe website s-a transpus și în întâlnirile față în față cu psihologul.

Mihaela, 28 ani
Mihaela, 28 ani
Cluj-Napoca

Mi-a fost ușor să găsesc un psihiatru care să îmi respecte timpul și să ofere un sistem de programări modern. Când ai probleme de sănătate mintală, ultimul lucru pe care îl dorești este să aștepți în incertitudine. Este minunat când profesioniștii folosesc tehnologia pentru a ne informa în timp util și elegant despre eventualele întârzieri.

Andrei, 37 ani
Andrei, 37 ani
Iași

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.