Termeni și Condiții

Introducere

Acești termeni și condiții se aplică utilizării site-ului Sanostory și a serviciilor oferite de SANOSTORY S.R.L. (denumită în continuare "Sanostory" sau "noi"), înregistrată în România sub numărul de înregistrare J40/7705/2022 și CUI 46007490, având sediul social în București.

Descrierea serviciilor

Sanostory oferă servicii de digitalizare a clinicilor medicale, incluzând realizarea website-urilor personalizate, sisteme de programări online și sisteme de management al programărilor și pacienților, sub formă de abonament.

Drepturile de autor și utilizarea conținutului

Conținutul de pe site este proprietatea Sanostory și este protejat de legile române și internaționale privind drepturile de autor. Utilizatorii nu pot copia, distribui, modifica sau utiliza în alt mod conținutul site-ului fără acordul expres și scris al Sanostory.

Înregistrarea și conturile de utilizator

Pentru a accesa anumite funcții ale site-ului și pentru a beneficia de serviciile oferite de Sanostory, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont. Înregistrarea unui cont implică furnizarea unor informații de contact și acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității parolelor și pentru toate activitățile care au loc prin intermediul conturilor lor. Sanostory își rezervă dreptul de a suspenda sau a închide conturi care încalcă termenii și condițiile.

Politica de confidențialitate

Datele personale ale utilizatorilor sunt folosite exclusiv în contactul direct cu clienții. Sanostory se angajează să nu divulge aceste date către terțe părți fără consimțământul utilizatorului. Utilizatorii au dreptul de a solicita ștergerea datelor lor personale prin contactarea Sanostory la adresa de e-mail contact@sanostory.ro.

Plata serviciilor

Plata serviciilor oferite de Sanostory se face sub formă de taxă fixă, în urma unui contract și a unei facturi, sau sub formă de abonament lunar. Abonamentul poate fi anulat în orice moment, cu o notificare trimisă către Sanostory.

Garanții și limitări de răspundere

Sanostory garantează serviciile oferite și le asigură atât timp cât abonamentul este achitat în conformitate cu termenii contractuali. Sanostory nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube indirecte sau incidentale care pot apărea ca urmare a utilizării serviciilor oferite, inclusiv pierderea datelor sau a profiturilor, întreruperea activității sau alte pierderi similare. În cazul în care este stabilită o răspundere directă a Sanostory față de un utilizator, aceasta nu va depăși suma totală achitată de utilizator pentru serviciile Sanostory în ultimele 12 luni.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Sanostory își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții. Utilizatorii vor fi informați în legătură cu orice modificări semnificative prin notificări pe site sau prin e-mail. Utilizarea continuă a site-ului și a serviciilor oferite de Sanostory după notificarea modificărilor va constitui acceptarea acestor schimbări.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Eventualele litigii care ar putea apărea între Sanostory și utilizatori vor fi soluționate în instanțele de judecată competente din România.

Contact

Pentru întrebări sau informații suplimentare legate de termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@sanostory.ro.