Web design pentru medici diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Pentru că înțelegem foarte bine nevoile unui medic specializat în nutriție și diabet zaharat, am creat un proces de lucru uman și predictibil. Garantăm că pentru tine totul va fi ușor, de la colectarea informațiilor, urmărirea progresului și până la lansarea website-ului în maxim 5 săptămâni.

Medici nutritionisti

Vrei să vezi cum ar putea arăta website-ul tău?

Află mai multe chiar acum.

Devii prima sursă de încredere pentru mai mulți pacienți diabetici sau interesați de nutriție

Pacienții moderni care-ți vizitează website-ul iși vor face o imagine foarte bună despre tine ca medic nutriționist și diabetolog, indiferent că ai un cabinet medical individual sau ai o clinică de nutriție. Vor descoperi valorile în care crezi și vor afla informații concrete despre practica și serviciile tale. Îți vor adresa întrebări punctuale, se vor programa direct sau te vor recomanda celor din familie pentru competențele tale de medic specialist în diabet zaharat.

Demo Website cabinet nutritie
CE PRIMEȘTI

Un website profesional pentru medici nutriționiști moderni

Recunoaștere

Oferi pacienților moderni un mod ușor, transparent și profesionist prin care să te cunoască mai bine, atât în calitatea ta de medic nutriționist cât și din perspectiva umană. Website-ul de la Sanostory îi va ajuta să decidă mai repede că tu ești medicul modern de care au nevoie.

Organizare

Câștigi timp plus respect de la pacienții tăi atunci când serviciile tale medicale sunt clare și bine structurate pe website. De asemenea, platforma de programări asociată website-ului tău de prezentare te ajută să ai o evidență de nota zece în timp real.

Creștere

Din ce în ce mai mulți pacienți moderni te vor găsi online și vor căpăta încredere să-și facă din timp programare, ca să poată beneficia de serviciile tale de nutriție, diabet zaharat și boli metabolice.

Control

Lună de lună sau chiar mai des, vei primi rapoarte inteligente în mod automat ca să poți lua decizii calculate (bazate pe fapte și date concrete). Vei vizualiza rapoartele rapid și într-un mod plăcut, astfel încât să nu lași nimic important la voia întâmplării.
 • Viteză de top
 • Optimizare Google
 • Securitate avansată
 • Statistici trafic
 • Ședință foto profesionistă
 • Design modern
 • Mobile-friendly
 • Suport uman 24/7
Vreau o ofertă Sună acum

Sistem inteligent de programări, disponibil online 24/7

Pacienții moderni vor desoperi cât de simplu și comod le este să se programeze la clinica ta de nutriție și diabet zaharat. Iar sistemul inteligent prin care gestionezi rapid întârzierile, anulările și reprogramările salvează tuturor timp și previne în fiecare lună sute de frustrări. Totodată, rapoartele inteligente îți trimit periodic recomandări pentru îmbunătățirea experienței pacienților.

Demo CRM Medic de familie

În ziua de astăzi este destul de dificil să găsești un medic nutriținonist modern și de încredere, printre toate ofertele care promit slăbitul peste noapte. Eram interesat în primul rând de un medic specialist, care să aibă atât experiența cât și rabdarea necesare pentru a-mi schimba viața în bine. Intuiția mea a functionat pentru că interesul pe care D-na Doctor l-a acordat website-ului s-a regăsit și în felul deosebit în care m-a tratat încă de la prima programare.

Sergiu, 38 ani
Sergiu, 38 ani
Galați

Pentru mine timpul este foarte important și de-asta apreciez furnizorii de servicii medicale care îmi respectă această nevoie. O programare la medicul diabetolog care mă ajută periodc nu are de ce să dureze mai mult de 2 minute, cu tot cu confirmare.

Nicoleta, 40 ani
Nicoleta, 40 ani
București

Contactează echipa Sanostory

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.

Întrebări frecvente despre serviciile Sanostory

Durează maxim 5 săptămâni să-ți lansăm website-ul pe domeniul propriu (de exemplu drelonmusk.ro). Tot ce avem nevoie de la tine este să-ți aloci 4 ore pentru completarea informațiilor esențiale, într-un mod special conceput de noi pentru ca ție să-ți fie ușor.
La Sanostory ne ocupăm de crearea conținutului pentru website-ul tău (textele și pozele personalizate). Din partea ta vom avea nevoie de informațiile brute despre formarea și experiența ta profesională, serviciile și prețurile lor, principiile și valorile în care crezi. Tot noi ne ocupăm de planificarea și logistica din spatele sedinței foto astfel încăt să simți că timpul tău este investit cu sens. Este important să știm că dezvoltăm pentru tine un website care te reprezintă atât în fața pacienților cât și în comunitatea de medici.
După semnarea contractului vei avea de plată o sumă fixă împărțită în două rate egale (de exemplu a câte 2000 de lei). Această sumă acoperă următoarele servicii:
 • Website de prezentare pentru medici moderni
 • Ședință foto profesionistă (folosim pozele pentru website),
 • Acces la Platforma de Programări Sanostory (include găzduire premium + mentenanța permanantă a website-ului pt. primele 3 luni de contract),
 • Consultanță de business pentru cabinet sau clinică în limita a două ore,
 • Training pentru folosirea Platformei Sanostory,
 • Suport permanent pentru orice problemă sau neclaritate: la telefon, pe WhatsApp, pe email sau direct în Platforma Sanostory.

Începând cu luna a patra a contractului vei avea de plată câte 139 lei pentru continuarea mentenanței website-ului, găzduirea premium și accesul la Platforma de Programări Sanostory.

Pentru clinicile cu mai mulți medici, vei plăti lunar în funcție de numărul de utilizatori ai Platformei Sanostory.

Sanostory este singura unealtă digitală de care un medic modern sau o clinică modernă au nevoie pentru evidența completă a pacienților, începând cu programarea acestora și până la vizualizarea facilă a rapoartelor inteligente. Ne-am propus ca în cel mai scurt timp să aducem valoare întregului spectru de interacțiuni asociate actului medical (înainte, în timpul și după consultație) pentru ca medicii să-și practice meseria în condiții optime.
Sanostory este soluția modernă de web design atât pentru medicii care lucrează individual cât și pentru clinicile cu mai mulți medici. Spunem că este modernă atât din perspectiva designului elegant, a tehnologiilor avansate cât și a experienței plăcute de utilizare pe care pacienții o așteaptă de la medicii moderni. Dar modernismul se manifestă inclusiv din perspectiva timpului și a costurilor pe care Sanostory le salvează, pentru că am creat această tehnologie web observând din practică ineficiențele, costurile de mentenanță mari necorelate cu valoarea adăugată și în general o alocare aleatorie a resurselor pentru websiteuri și soluții web.
Sanostory este pur și simplu o tennologie mai modernă decât alternativele clasice de tipul WordPress, Drupal sau Joomla. Lucrăm cu plăcere la fiecare website pentru medici și clinici deoarece tehnologia ne permite să ne concentrăm pe obiectivele medicilor și experiența intuitivă a pacienților. Iar înainte de lansare știm că toate testele de performanță, calitate și securitate vor trece cu succes.