Centrul Medical Apolo crește mai repede cu ajutorul Sanostory

Clinica din București specializată în chirurgie estetică, stomatologie și ORL a început parteneriatul cu Sanostory pentru dezvoltarea unui website nou care să crească numărul de pacienți. Un alt obiectiv important era să reducă rata de neprezentare, iar timpul medicilor să fie mai bine respectat.

Website Clinica Medicala

Rezultate concrete

mai multe programări online
93%
creștere a ratei de prezentare la clinică
23%
Return on Investment (ROI)
335%
mai puțină muncă manuală la recepție
22%

Provocările clinicii

Vechiul website nu se ridica la standardele vizuale la care pacienții se așteptau. În plus, navigarea și organizarea informațiilor făceau ca potențialii pacienți să rămână indeciși în privința solicitărilor de progrmare. Clinica dorea să reducă numărul neprezentărilor și anulărilor dar și să atragă mai mulți pacienți. Un alt obiectiv a fost să eficientizăm timpul de lucru al personalului de la recepție.

Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo stanga Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo dreapta
Desktop Centrul Apolo stanga Desktop Centrul Apolo dreapta

Soluția Sanostory

Pe tot parcursul proiectului am aplicat standarde înalte de calitate în comuncarea vizuală, dezvoltarea software, user experience, tehnici de securitate avansată, precum și în alte arii conexe. Astfel, noul website al clinicii s-a transformat rapid într-o prezență online atractivă, utilă și a devenit un canal de vânzări scalabil. În plus, am implementat sistemul Sanostory pentru programări inteligente, organizare și evidență a pacienților.. Întregul proces de la analiza nevoilor și până la lansare a durat 6 săptămâni.

Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo stanga Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo dreapta
Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo stanga Ansamblu cu 2 mobile Centrul Apolo dreapta
Logo Centrul Apolo

"Toți medicii din clinică sunt încântați și rezultatele sunt peste așteptări. Ați făcut o treabă grozavă iar asta se vede și pe ecran și în cifre. Sunt încrezător că parteneriatul acesta cu viziune pe termen lung ne va face să creștem și să muncim cu și mai mare placere."

Dr. Octavian Badea
Dr. Octavian Badea
apolomedical.ro

Solicită o ofertă personalizată

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.