Clinica Ștefarimed crește mai repede cu ajutorul Sanostory

Clinica din București specializată în cardiologie, chirurgie vasculară și oftalmologie a ales Sanostory pentru crearea unui website fresh care să atragă lună de lună mai mulți pacienți. În plus, clinica avea nevoie să reducă numărul de pacienți care se programează dar nu se prezintă la investigații.

Website Clinica Medicala

Rezultate concrete

mai multe programări online
88%
creștere a ratei de prezentare la clinică
21%
mai mulți pacienți recurenți
32%
mai puțină muncă manuală la recepție
15%

Provocările clinicii

Vechiul website nu mai răspundea nevoilor de creștere ale clinicii, era greu de întreținut și vulnerabil din punct de vedere al securitații. Navigarea și experiența vizitatorilor nu le dădeau acestora suficientă încredere pentru a se programa. Vechiul website era lent și în general sub așteptările pacienților. Clinica își dorea să atragă mai mulți pacienți dar și să reducă numărul celor care nu se prezintă la consultații.

Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed stanga Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed dreapta
Desktop Stefarimed stanga Desktop Stefarimed dreapta

Soluția Sanostory

Pentru ca noul website să devină o prezență online atractivă și utilă am aplicat standarde înalte de calitate în comuncarea vizuală, dezvoltarea software, user experience, securitate avansată, etc. În plus, am implementat sistemul Sanostory pentru programări inteligente și evidență a pacienților. Astfel, noul website al clinicii a devenit un veritabil canal de vânzări iar toți membrii echipei salvează timp, nu doar vieți. Întregul proces de la analiza nevoilor și până la lansare a durat mai puțin de 5 săptămâni.

Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed stanga Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed dreapta
Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed stanga Ansamblu cu 2 mobile Stefarimed dreapta
Logo Stefarimed

"Cu ajutorul echipei dedicate care a lucrat la stefarimed.ro, am reușit să îmbunătățim mult vizibilitatea online și numărul de pacienți programați. Se lucrează foarte ușor cu ei, iar expertiza lor în crearea de website-uri medicale e solidă. Îi recomand oricând pe acești profesioniști pentru că au reușit cu adevărat să ne înțeleagă nevoile curente de la clinică și chiar să anticipeze nevoi de care nu eram conștienți."

Adrian Gavanescu
Dr. Adrian Găvănescu
stefarimed.ro

Solicită o ofertă personalizată

Răspundem cu plăcere tuturor întrebărilor tale în maxim 24 de ore.